Kristina Bulešić: 10 DANA – putovanje koje mijenja život

10 DANA – putovanje koje mijenja život

10 DANA – putovanje koje mijenja život

10 DANA - putovanje koje mijenja život doista je knjiga koja mijenja život. Kroz vlastita iskustva autorica čitatelja vodi do vlastitih spoznaja. U njezinim iskustvima svatko se može pronaći, a njezine spoznaje mnogima će otvoriti oči. Suočavanje s izazovima koje je život stavljao pred nju, otkrivanje svog unutarnjeg JA i slušanje svog unutarnjeg glasa, Kristinu je dovelo do ozdravljenja njezina duha i tijela. Knjiga je svojevrsna ispovijest protkana životnom filozofijom Heal Your Life programa Luise L. Hay za koji je Kristina Bulešić danas licencirana trenerica.

O knjizi

Knjigu ne čine slova, riječi, rečenice, već MISLI i OSJEĆAJI. Ona je pisana s namjerom da dopre do SRCA čitatelja. Takva knjiga odašilje LJUBAV, VJERU i SNAGU. Ona je poput LEPTIRA koji svojim elegantnim pokretom pokazuje put i lakoću kretanja, dodirom osvještava bit postojanja, krhkošću pokazuje snagu, ljepotom INSPIRIRA!
I zato, dragi čitatelju, kad ovu knjigu uzmeš u ruke, otvori svoje SRCE, dopusti da te DODIRNE i povede na putovanje ŽIVOTA!

Marijeta Matijaš, urednica knjige

Kristina nas svojom predivnom knjigom vodi do najtananijih dubina duše i kroz svoju iskrenu i čudima obojenu priču podseća nas na jedan od najvažnijih zadataka koji imamo na našem životnom putu – da istinski zavolimo i prihvatimo sebe.Ako osećate da i dalje ima nečega što vam nedostaje, ako tragate za svojom ličnom istinom ili  ako vam je potrebna inspiracija, onda je ovo knjiga koja ima mnoge odgovore za vas.

Siniša Ubović, glumac i učitelj programa Louise L. Hay

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Martina kaže:

    Meni najupečatljivija rečenica publikacije “10 dana: putovanje koje mijenja život” jest: “Namjera je igračka uma, inspiracija je naredba Božanstva.” Mislim da je to ujedno i poanta knjige, a i života. Ona lennonovska olakšavajuća konstatacija Let it be. No, to nipošto ne znači odricanje odgovornosti ili, pak, snage volje već postojanje bez kalkuliranja, srcem, zdravo, u trenutku što bi zapravo značilo i u životu, ovom i ovdje. Strategije su dobre, ponekad i poželjne no INSPIRACIJA, nepromišljena, trenutna, reakcija srca ono je što suštinski proizlazi iz nas kao izgovorena misao naše INTUICIJE, BOŽANSTVA ili BITI, kako kome drago, i kao takva drži nas u kontaktu sa samima sobom-osobom za koju smo jedino sigurni kako ćemu u njenom društvu provesti ostatak života. Stoga, bolje nam je da ju slušamo i tako živimo u skladu, zdravlju i miru. Sretno ti Kristina na tvom putu s Kristinom!
    MARTINA

Facebook