Intervju za portal Samopozitivno.com

INTERVJU KRISTINA BULEŠIĆ : KADA VAM NE IDE ZAPITAJTE SE: „ŠTO JE U OVOME SADA DOBRO? ZA KOJE JE OVO VEĆE DOBRO?“

Kristina, oni koji vas poznaju kažu za Vas da ste žena „Inspiracija“. Da li je odluka da motivirate druge došla spontano ili su vas neki događaji u životu jednostavno usmjerili u današnju profesiju.

Hvala na predivnom komplimentu. Inspiracija je zaista meni toliko prekrasan „nadimak“ i blizak srcu da ga sa radošću svakodnevno „nosim“.

Mogu reći da je to bila kombinacija spontanog i pojedinih događaja. Zapravo su događaji samo pripomogli mojoj odluci koja je došla kroz glas Srca.

4kbOsoba koja je prolazeći kroz mnogobrojne prepreke i životne izazove otkrila svoju svrhu postojanja, obično u danom trenutku učini nekakav preokret u svom životu. Da li je i kod Vas došlo do preokreta i možete li s nama podijeliti to vaše iskustvo?

Upravo tako. Došlo je do preokreta. Prvi se dogodio nakon što sam osvijestila da imam sve što jedna osoba može poželjeti „izvana“ (predivan brak, posao iz snova, riješeno stambeno pitanje, materijalno obilje, top zdravlje, prekrasnu curicu i divne prijatelje), a ja nisam bila zadovoljna. Onda sam još na to dodala „teret“ krivnje, kako mogu biti nezadovoljna i to zaista više nije imalo smisla.

Otišla sam na 10 dana u tišinu u najmanji grad na svijetu, bez mobitela, kompjutera i uopće komunikacije. Zamislite to kod mene, koja sam bila uspješna poslovna žena, na mjestu upraviteljice Zaklade Istarske županije 24 sata dnevno dostupna.

Prva tri dana mislila sam da ću poludjeti, al stvarno, a onda se nešto „otvorilo“ i krenula sam pisati. Tada je nastala moja knjiga „10 DANA…putovanje koje otvara srce“ koja je danas hrvatski i svjetski bestseler. A njena glavna poruka je „slušajte svoje srce, ono zna!!“.

Nakon povratka kući krenuli su mnogi drugi preokreti, od rastave braka, do odlaska u Los Angeles na edukaciju i davanja otkaza na „sigurnom“ radnom mjestu.

Uslijedio je  financijski krah, zbunjenost i veliki izazovi. Danas znam da su to bili  blagoslovi,  jer su mi omogućili  da iz iskustva iz „prve ruke“ pomažem ljudima koji imaju slične izazove. Ujedno držim i radionice na temu novac i emocije i mentalni fitness.

Osim svega navedenog, moja me curica probudila iz nesvjesnog, kada je svojim padanjem i gušenjem ( a nalazi svi uredni)  meni pokazivala da se zapravo ja gušim. Hvala Bogu i mojim učenjima, na vrijeme sam čula tu poruku, osvijestila ju i promijenila mnogo toga u životu. Trebalo je hrabrosti. I da, bilo je straha, al sam krenula unatoč strahu. Ona je danas prekrasna, zdrava i sretna curica koja je upravo krenula u školu.

Zaista sam se na osobnom primjeru uvjerila da su djeca „ogledalo“ roditelja. Što se tiče odnosa sa bivšim suprugom,  prijateljice mi  kažu da imam bolji odnos sa bivšim  nego one sa sadašnjim. Hvala i njemu na tome.

Prošla sam izazove i na zdravstvenom planu, al sada znam da je  sve  to bila „priprema“ da bi autentično postala inspiracija i podrška drugima na njihovom jedinstvenom putovanju koje se život zove.

Mogla bih još mnogo pisati, al eto sažela sam ukratko odgovor na pitanje mojih preokreta i iskustava.

Cijeli intervju dostupan na poveznici: www.samopozitivno.com

You may also like...

Facebook