Održano Heal Your Life predavanje „Kako izliječiti svoj život“, V.B.Z., Zagreb

Povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke Kristina Bulešić, licencirana trenerica Heal Your Life programa iz Inspiracije d.o.o. iz Pule u suradnji s V.B.Z. knjižarom iz Zagreba održala je interaktivno predavanje „Kako izliječiti svoj život“ s naglaskom na prevenciji pojave zloćudne bolesti – raka u subotu 19. listopada 2013.

Održano predavanje "Kako izliječiti svoj život"

U interaktivnom predavanju naglasak je bio na emocijama razaračima koje su, prema Louise L. Hay, emocije koje dovode do pojave raka i drugih bolesti. Osim toga, predstavljena je Louise L. Hay, jedna od vodećih ličnosti na području motivacije, samopomoći i osobnog razvoja, osoba koja je i sama preboljela rak upravo zahvaljujući vlastitoj upornosti, vjeri i oslobađanju negativnih emocija – emocija razarača. Prisutnima je predstavljen Heal Your Life program zasnovan na životnoj filozofiji Louise L. Hay te provedena je vježba Kako izgleda moj dan koja je dio Heal Your Life programa i radionica, a koja se bavi upravo prepoznavanjem i oslobađanjem emocijama. Posjetiteljima su približene afirmacije kao pojam te njihova moć i djelovanje. Poseban naglasak bio je na afirmacijama koje se odnose na bolesti raka dojke, ali i drugih dijelova tijela koji su usko povezani s majčinstvom. U konačnici, posjetitelji su sami kreirali svoje afirmacije koje će ih motivirati, dati im snagu i pomoći u prevenciji ili borbi s opakom bolesti. Predstavljena je i Magična kutija zahvalnosti kao najveća nagrada u pobjedi, a kao šlag na kraju bila je video poruka Tatiane Matejaš Tajči snimljena za potrebu ovog predavanja, a namijenjenu svim ženama.

 Inspirativna poruka svim ženama

 

 Fotografije s predavanja možete pogledati ovdje.

 ***

KRISTINA BULEŠIĆ licencirana je trenerica Heal Your Life programa temeljenog na životnoj filozofiji Louise L. Hay. To je zvanje stekla na prvoj regionalnoj edukaciji Heal Your Life trenera u Beogradu u svibnju ove godine te postala dio prve generacije licenciranih trenera iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore koji su ujedno postali dio jednog moćnog planetarnog procesa transformacije. Kristina je u rujnu ove godine, točnije 28. i 29. rujna održala svoju prvu i prvu u Istri Heal Your Life radionicu, a iduće su na redu u studenom u Rijeci te u prosincu u Puli.

 

 

You may also like...

Facebook