Dvodnevna radionica “Heal Your Life” u Puli, 7. i 8. prosinca 2013.

 Dvodnevna radionica Heal Your Life

PROMIJENITE MISLI – IZLIJEČITE ŽIVOT

 07. i 08. 12. 2013., Pula, Hotel Park Plaza – Histria (dvorana Bianca istriana), Verudela 17

Trajanje radionice: 07. 12. od 10:00 do 18:00, 08. 12. od 10:00 do 17:00 sati

Informacije i rezervacije:  inspiracija@inspiracija.hr

 Telefon +385 97 77 00 999

Voditeljica radionice: Kristina Bulešić, licencirana HEAL YOUR LIFE trenerica

Heal Your Life je jedinstveni program koji je osobno osmislila jedna od najznačajnijih ličnosti iz područja osobnog razvoja i samopomoći Louise L. Hay, autorica svjetskih bestsellera ’’Kako izliječiti svoj život’’ (You can heal your life) i “Moć je u vama” (Power is within you) knjige koje su prodane u preko 30 milijuna primjeraka, prevedene na 30 jezika i koje su zauvijek promijenile i unaprijedile živote ljudi širom svijeta.

Živite li život kakav želite? Jeste li svjesni svojih potreba? Znate li reći NE? Prepoznajete li razarajuće emocije u sebi i štetu koju čine? Dozvoljavate li sebi da budete zdravi i sretni? Kad ste se zadnji put igrali s djetetom u Vama? Volite li sebe baš takvima kakvi jeste?

Odgovori su u Vama, otkrijte ih i dajte sebi pravo da živite život kakav zaslužujete! Unaprijedite i vi sva područja Vašeg života, bilo da su u pitanju ljubav, zdravlje, odnosi, obitelj, karijera ili novac !

Unesite pozitivne promjene u svoj život! Otkrijte koja su to negativna uvjerenja koja vas ograničavaju i sputavaju u životu i naučite jednostavne, ali moćne transformacijske tehnike kako biste savladali ta ograničenja i krenuli dalje.

Svatko od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh… Prvi korak je da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da je naše pravo da se osjećamo dobro i da uvijek zaslužujemo najbolje. Louise L. Hay se obraća vašoj duši, a njene moćne radionice izvest će vas na put samoprihvaćanja i samopoštovanja. Zavoljet ćete sebe onakvima kakvi jeste i shvatiti da je sva moć u sadašnjem trenutku. Prošlost je iza vas i ona nema nikakvu moć nad vama! Naučite kako da se suočite s prošlošću i kako da izbjegnete zamku ponovnog proživljavanja i samokažnjavanja zbog nečega što je prošlo i zbog nečega što vam je netko nekada učinio.

Otkrijte svoje prave potencijale. Ostvarite svoje snove. Počnite živjeti život kakav zaslužujete!

Svatko od nas zaslužuje najbolje. Potrebno je samo poželjeti ući u proces promjene!

Jer sve je misao… A misao se može promijeniti!

 

Ovdje preuzmite prijavnicu: Prijavnica za radionicu_7.-8.12.2013._Pula

Ispunjenu prijavnicu poslati na: inspiracija@inspiracija.hr

 

NOVO: Za sve kojima je potreban smještaj u Puli za vrijeme radionice, osigurali smo ga po promotivnim cijenama u novouređenom Cool book Hostelu (www.coolbookhostel.com). Cijena 8,00 eura/noćenje + boravišna pristojba 7,50 kn.

Molimo naznačite u prijavnici treba li Vam smještaj!

Heal Your Life - plakat

Heal your life - Letak

 

You may also like...

Facebook