biti u pravu ili u miru?

BY INSPIRACIJA · 18/04/2016Obitelj,karijera,prijatelji,hobi i jos mnogo toga..može li se uskladiti, pitanje je svih vremena? A odnosi se prvenstveno na žene.

A tko kaže da je to pitanje samo za žene? Muškarci? Ne, nego upravo mi žene,a oni se sa nama samo slože. Ako kažemo da možemo sve nabrojeno uskladiti, u PRAVU smo..i ako kažemo da ne možemo, također smo u PRAVU!! I kad to osvijestimo, postaje nam bitno naše stvarno stanje, stanje našeg unutarnjeg bića, koje dok jurimo okolo-naokolo dokazujući sebi i drugima da mi “sve” možemo,VRIŠTI da ga čujemo. Vrištanje je najprije tiho, pa sve glasnije i glasnije, sve dok nas jednog dana svojom snagom PROBUDI.


A najbolja vijest jest da ne moramo više biti u pravu, nego u MIRU. A za biti u miru, ponekad se trebamo “odreći” prava da smo u pravu!! A tada sebe stavljamo na prvo mjesto. I postajemo sebi važne. Postaju nam važne naše misli i emocije. Ooo daaa, i naše okruženje. Počinjemo promatrati što i tko nam pomaže u dizanju, a tko/što u spuštanju vibracije. I tada dolaze I.Z.B.O.R.I. A sa njima najčešće i kaos. U nama i oko nas. Počinju “prozivke”, ti si sebična, misliš samo na sebe i bla bla bla. Al, upamtite to samo pokazuje da ste na pravom putu.


Uspostavi “reda”, uvijek prethodi kaos. Koliko kaos traje? Ne znam..ovisi o vama. Ovisi o svakome od nas pojedinačno. “Dio buđenja sastoji se u tome da svoj život živite onako kako vam odgovara. I shvatite: to nije sebično. Sebično je ako zahtijevate od drugih da žive onako kako to vi želite. (Antony de Mello)” I uvijek, uvijek je pravo vrijeme sa to osvijestite i prihvatite. Nisu važne godine, ni životne okolnosti. To mogu samo izgovori biti. I odgovornost je osobna. Prihvaćanjem odgovornosti rastemo i koračamo na novu stepenicu svijesti.


Jel boli? Da, al prolazi. I to brzinom kojom vi odlučite. Bez izgovora. Sa strahom, al i prolazom kroz njega. Tada nastaje mudrost i dolazi hrabrost za sljedeću stepenicu. Stepenicu razine svijesti. A tu je LJUBAV, ljubav prema sebi. I ljubav prema drugima. Podrška. Okružite se ljudima koji vas podržavaju. A šta ako ih trenutno nema u vašoj okolini? Ima. Možda ih samo trebate pogledati drugim očima? Ili naći prostora za nove? Vi donosite I.Z.B.O.R. Često na tom putu na vrata pokuca i usamljenost. Pa šta? Prolazna je. Poželite joj dobrodošlicu i zahvalite joj..i ubrzo će otići. Al ostati će, ako joj se opirete. Opet vaš I.Z.B.O.R.


Al ima nešto prije izbora, a to je ODLUKA. Dakle, koja je vaša odluka: BITI U PRAVU ili U MIRU? A o metodama i raznim alatima koji nam pomažu na tom putu unutarnjeg mira u nekom novom inspirativnom tekstu..


Prenosim vam važnu poruku: NISTE SAME!!!!

Hvala hvala hvala

Do sljedećeg susreta,

Zagrljaj Voli vas vaša Inspiracija, Kristina Bulešić

Preuzeto sa: www.stylish.com.hr