Kako je bilo na 2. Inspirativnoj konferenciji “VOLIM TE”

BY INSPIRACIJA · 17/08/2016Konferencija je održana 09.07.2016. u Park Plaza Histria, Pula, u organizaciji Kristine Bulešić ( Inspiracija) i Ire Blasco Brzović ( Busines Club,Diamaris)

Atmosfera je bila nevjerojatna, energija maximalna, sudionici izvanredni, predavači vrhunski!!!


HVALA svima koji su prisustvovali, upotpunili i uljepšali taj dan. Čestitke što ste uložili svoje vrijeme i novac u novo znanje, iskustvo i što ste se otvorili novim mogućnostima. HVALA svim predavačima, koji su svoje znanje i iskustvo podijelili sa nama.


Hvala generalnom pokrovitelju Gradu Puli, medijskom generalnom pokrovitelju TV Istri, svim sponzorima : NH MEDIA ENTERPRISES, E-Istra, MEDIATOOLKIT, portal Umag Istra, Park Plaza Histria, frizerski salon Style 4 You, kozmetički salon TOTAL LOOK by PRANA, Optimus Consulting ( Kristina Rabar i Nada Katić), za uređenje interijera: Nada Rokov i službenom fotografu Zlatko Ivančok


HVALA cijelom timu inspirativne konferencije: Sandra, Simona, Antonella, Stefan, Nemanja, Zoka, Nenad, Ira i Kristina


Konfrenciju je započela “ONA” – žena inspiracija i začetnik ideje Inspirativne Konferencije KRISTINA BULEŠIĆ. Kristina je prenijela na svoj jedinstven i poseban način ljudima zašto “VOLIM TE” te upitala prisutne da odgovore na pitanje KAKO SU, bez da koriste riječi: dobro, ok, super, loše i ne znam. Ukratko objasnila nekoliko osnovnih alata za čišćenje “starih programa” iz Ho’oponopona.


Konferenciju smo nastavili uz KRISTINU ERCEGOVIĆ koja kaže da je pravi trenutak upravo SADA, da treba skočiti sa strahom. Da je u poslovanju važan networking jer da nismo sami – važno je povezivati se međusobno. Kaže da jedino što stoji na putu između nas i sebe samoga te ostvarenja svojih snova su naše riječi, s toga treba voditi računa što govorite. Kristina naglašava kako biti SAM svoj GAZDA nije za svakoga,te da je rad s ljudima odgovorna stvar.


Nakon Kristine na binu dolazi BRUNO ŠIMLEŠA i prenosi nam divne spoznaje o ljubavi.”Jedino kada volimo znamo zašto smo stvoreni i za ŠTO smo stvoreni! Stvoreni smo da bismo živjeli LJ.U.B.A.V.” Svaka i sve do jedne ljubavi vrijedne su slavljenja, bilo da je to partnerska ljubav, ljubav prema djeci, hrani, roditeljima, Bogu ili bilo čemu drugome – SLAVITE LJUBAV. U ljubavi N.E.M.A. generaliziranja! Npr. kada žena misli da će se muškarac promijeniti, toga ne smije biti u ljubavi, jer Ljubav je bezuvjetna. Fokusirajte se na pozitivno – na odnos mozga i srca. Kaže još da je potrebno kontinuirano odgajati i glavu i srce, jer na vama je da se pokrenete, poduzmete akciju jer VAŠ je život jedinstven.


SNJEŽANA RISTIĆ nam je kroz razna iskustva predočila kako živjeti u izobilju radeći to što volimo. Bitno je da se zapitate: Što biste VOLJELI? Testirajte vaše snove tako da si odgovorite na nekoliko pitanja kao što su: – da li vam nude više života? – da li su usklađeni sa vašim srčanim vrijednostima? – da li zahtijevaju vaš rast? – da li vam je potrebna neka VIŠA pomoć? – ima li u vašim snovima nešto što je dobro za druge? Kakvoća vašeg života je određena kakvoćom pitanja koje si postavljate! Stoga obratite pažnju na vaše težnje, htjenje i na vaše nezadovoljstvo i zapitajte se jedno odlično pitanje: “Što biste uradili kada ne biste vjerovali da je to nemoguće”?


SINIŠA UBOVIĆ dočarao nam je pojam 100% JA . Suština je u tome da se napokon počnemo baviti onim što nas čini sretnima!! Da ukoliko već to ne radimo vrijeme je da počnemo aplaudirati sami sebi za sva postignuća do sad!! Siniša kaže da svaki put kada čovjeka zaboli glava to je u biti upozorenje da nismo u skladu s onim što nam je svrha, nismo u skladu sa svojim pravim JA. Trebamo biti u skladu s onim što možemo i koliko možemo sada i ovdje – sebe nemojte stavljati u 8 već u PRVI plan.

Koliko puta dnevno osjećate da vam SRCE pjeva?

– Pustite se, prepustite i opustite.

– Krenite nizvodno, sami sebi priznajte uspjehe male i velike, nagradite se i počastite.

– Volite dijete u sebi.

– Volite bezuvjetno.

– Veselite se životu.

– Budite nježni prema sebi.

– Imajte strpljenja.

– Imajte povjerenja.

Oslobodite se svega što vam ne koristi u životu, što nije lijepo ili što vam ne donosi RADOST. Budite ISKRENI, budite SVOJI, budite 100% JA – vaše JA i ono najvažnije budite ZAHVALNI. “Vaša unutarnja bit uvijek je sretna. Dakle, be Happy!” Svi mi smo veličanstvena i divna bića koja imaju kapacitet da …. naprave promjenu bilo čega – posla, perspektive, odnosa i sl. Recite DA svom životu!


STEFAN RADOVIĆ kaže da OSTANETE JAKI jer nikada ne znate koga trenutno inspirirate. Kada ste vi ono što jeste, sve, ali SVE će se posložiti! Svemir obožava upravo ono tko ste. Opraštanjem i zahvalnošću se oslobađate. Dok sami sa sobom ne raščistite i ne krenete u akciju ništa vam od svih edukacija i seminara be može pomoći. ŽIVITE SVOJE SNOVE. Moguće je! Morate znati da ukoliko biste nešto promijenili prvo MORATE nešto promijeniti. Kada se sve oko vas počne rušiti, viknite “Hurrey! Hura!” jer se upravo tada nešto posve novo počinje graditi.


ZORANA IVANIĆ je jedna posebna mlada žena, koja nam je ispričala svoju životnu priču i objasnila svoj put do iscjeljenja. Prenijela nam je 6 koraka koji su njen put do iscijeljenja, a koji nam svima mogu biti putokaz: 1. Usudite se 2. Bolest kao pokretač (ukoliko imate neku bolest tada je iskoristite, al vaš pokretač može biti nezadovoljstvo, tuga, depresija, slabo samopoštovanje i sl.) 3. Volite sebe 4. Nedostatak kao inspiracija – iskoristite svoj nedostatak za inspiraciju u svome uspjehu 5. Biologija odustajanja – prirodno je da vam dođe trenutak kada želite odustati ali vi ste jači od tog trenutka i ako vjerujete u sebe i svoj uspjeh, imate svoj cilj tada odustajanje nije opcija) 6. Fiksiraj energiju u materiju – postoji cijela fizika vezana uz manifestiranje i kad naučimo i primjenjujemo to znanje manifestiramo svoje želje.

IRA BLASCO BRZOVIĆ kratko nas je rasplesala uz ritmove pjesme WAKE ME UP kako bi nas opustila prije nego nam je pokazala jednu od tehnika kako manifestirati svoje snove QI GONG. Qi gong znači njegovanje životne energije gdje je QI energija koja održava sve u životu i predstavlja ključ zdravog i dugog života, a GONG znači rad, podizanje i njegovanje. Živimo u velikom energetskom sistemu, živom i inteligentnom. Svi smo u velikom oceanu Qia, sve je dio cjeline i svi smo uzajamno povezani… Vježbe Qi gonga omogućavaju razmjenu naše energije sa energijom prirode i univerzuma te na taj način pronalazimo balans. Nakon odrađenog kratkog Qi gonga za manifestiranje bliskih snova već je nekim prisutnima manifestacija bila ostvarena!!


NEMANJA ILINČIĆ prenio nam je kako da budemo BROJ 1, kroz svoju životnu priču. Dočarao nam je kako da postanemo sami sebi prioritet, da se izdignemo iznad prosjeka, da u sebi otkrijemo da li smo sami sebi u 5 osoba s kojima bi rado popili piće i u svemu tome uživali?! Entuzijazam i energija koju prenosi podrška su svemu što nam prenosi. Na kraju je zaključio kako nam je LJUBAV odgovor na sve, jer činjenica je da ako ljubavi nemamo prema sebi ne možemo je imati ni prema drugima ,a samim time ako je ne pružamo ne možemo je ni primati!!


Za kraj konferencije na pozornicu je došao NENAD HERVATIN koji je svojom pričom inspirirao, mnoge i rasplakao. Prenio je nevjerojatnu energiju da je sve moguće i da sav potencijal uspjeha leži u nama samima, te da nije važna vaša prošlost.. bila ona ružna ili lijepa nego je bitno tko ste VI postali na tom putu koji se zove ŽIVOT!!! Zatim je napravio akciju za prikupljanje sredstava za iscijeljenje Zorane Ivanić gdje su svi bez oklijevanja pružili podršku sa prilozima koliko je tko bio u mogućnost. Još jednom VELIKO hvala Nenadu i Vortex House-u i svima koji su pomogli u prikupljanju sredstava za Zoranino iscijeljenje. Nakon službenog dijela nastavili smo druženje uz coctail party i potpisivanje knjiga sa autorima. Woooow!! Top top!!


Hvala hvala hvala


Zahvaljujemo se Sandri Volf koja je svojim bilješkama omogućila ovaj izvještaj!!!


Nekoliko svjedočanstva prisutnih:


“Posebno hvala Siniši jer sam uživala u svakoj sekundi njegovog predavanja. Očarala me njegova lakoća riječi te humor koji daje veseliju sliku točnije pogled na sve životne probleme. Također posebno hvala Stefanu na njegovoj priči o maminoj odluci da promijeni stvari, jer me ta težina odluke dirnula duboko u srce kao i njegova snaga u radu na sebi. Hvala i Zoki jer je zaista čista inspiracija koja nam daje jako lijepo doznanja da nemamo “isprika”. Hvala i Snježani na posebnoj energiji koju sam primila od nje i koja me dotakla. Hvala i svima ostalima jer nisu manje vrijedni zato jer ih nisam posebno spomenula.” Andrea


“Zadivile su me priče predavača o njihovom životu i njihovoj snazi da negativno pretvore u veliki životni uspjeh.”


“Jednom riječju – čarobno. Moja prva konferencija ovakvog tipa, ali definitivno ne i zadnja!

Hvala svima”


Hvala Vam dragi ljudi, budite najbolja verzija sebe, odmah SADA, volite se i slavite DAR ŽIVOTA!!!